Hoofdstraat 135
2171 BA Sassenheim
0252-232219

Trimsalon

Sinds 2005 is Yvonne actief in de Trimsalon van dierenkliniek Teylingen.
De vachtverzorging van uw hond is haar ten volle toevertrouwd. Haar ervaring en vooral ook haar gevoel voor de honden maken dat uw huisdier zijn of haar kappersbeurt zeker niet als onprettig zal ervaren.

Door haar gevoel en jarenlange ervaring is Yvonne erg goed met angstige honden. Door de jaren heen heeft ze al vele successen geboekt bij honden die angstig zijn voor het bezoek aan de trimsalon. Yvonne nodigt baas en hond dan ook graag uit om bij haar in herkansing te komen wanneer het dier angst heeft overgehouden na het bezoek aan een trimsalon.
Yvonne

Openingstijden

De trimsalon is geopend op woensdag en zaterdag.

Voor het maken van een afspraak belt u het nummer van de Dierenkliniek. 0252-232219 tijdens de openingstijden van de kliniek. Voor afspraken op zaterdag moet je dus door de weeks bellen.

'Voor' en 'Na'

We geven u graag een indruk van het verschil tussen 'voor' en 'na' de kappersbehandeling door Yvonne. Goofy, een ruwharige Teckel van 16 jaar kan door haar leeftijd een intensieve kappersbeurt minder goed doorstaan dan een jonge hond. Met veel geduld, tussendoor even rusten en uitlaten en veel toewijding heeft Yvonne, Goofy van haar kriebelige jas ontdaan. 

De witte vingertopjes van Yvonne op de 'na'foto zijn er niet omdat Goofy haar eens flink gebeten heeft, maar voor het plukken van de ruwe vacht.
Copyright © 2022-2023 Dierenkliniek Teylingen - Voor open en eerlijk advies
Deze website is gemaakt door Youniek Link
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram