Hoofdstraat 135
2171 BA Sassenheim
0252-232219

Femmy Stoffers

Mijn naam is Femmy, geboren en woonachtig in Leiden. Ik ben in 2017 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Na mijn studie heb ik een half jaar in een kliniek in Oud-Beijerland gewerkt en ruim drie jaar ervaring opgedaan in een kliniek in Leiden.

Vanaf mei 2021 ben ik het team in Sassenheim met veel plezier komen versterken. Het leuke van diergeneeskunde vind ik dat je zowel mens als dier kunt helpen. Ook hou ik van de veelzijdigheid van het vak. Het feit dat je het ene moment aan het opereren bent, dan het spreekuur draait, maar je ook bezig houdt met bijvoorbeeld tandheelkunde en het maken van röntgenfoto's - en soms allemaal op een dag - maakt deze baan de allerleukste!

Thuis heb ik een zeer eigenwijze, maar lieve kat genaamd Hugo. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om naar het theater of naar concerten te gaan, speel ik graag bordspelletjes en ga ik af en toe kamperen.

Terug naar team
Copyright © 2022-2023 Dierenkliniek Teylingen - Voor open en eerlijk advies
Deze website is gemaakt door Youniek Link
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram