Hoofdstraat 135
2171 BA Sassenheim
0252-232219

Links

Medisch centrum voor dieren

Deze website is van het Medisch Centrum voor Dieren te Amsterdam, spoedkliniek, specialistenkliniek en orthopedisch centrum. Ook in noodgevallen 's avonds en in het weekeind geopend voor u en uw huisdier. Contactgegevens en routebeschrijving via de knoppen 'contact' en 'route'
Bezoek website

EDZ Dierenziekenhuis Amsterdam

De dierenartsen en paraveterinairen van Evidensia Dierenziekenhuis Amsterdam staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar voor spoedpatiënten, diereigenaren en verwijzende dierenartsen. Ze behandelen uitsluitend gezelschapsdieren.
Bezoek website

Petplan

De site van Petplan geeft u alle informatie over het verzekeren van uw huisdieren tegen ziektekosten. Tevens kunt u on-line een offerte aanvragen.
Bezoek website

Verzeker je huisdier.nl

De onafhankelijke vergelijker van huisdierverzekeringen.
Bezoek website

Amivedi

Amivedi is een vrijwilligersorganisatie die zich sinds 1933 inzet voor vermiste en gevonden huisdieren in Nederland.

Is uw huisdier vermist of heeft u een huisdier gevonden? Meld het bij Amivedi!
Bezoek website

Petlook

Petlook: voor informatie over de chipnummers van uw huisdier en het zelf registreren van het chipnummer, het samenstellen van een medisch dossier over uw huisdier, veel aanvullende informatie en nieuws.
Bezoek website

Streek-dierentehuis Leiden Stevenshage

Streek-Dierentehuis Leiden Stevenshage voor opvang en herplaatsing van zwerfdieren, voor katten- én hondenpension, voor wanneer u een asieldier een nieuw thuis wilt geven. Sassenheim valt onder dit Streek-Dierentehuis. De plaatsbare asieldieren van dit dierentehuis vindt u tevens op de site hieronder: www.dierenasiels.com.
Bezoek website

Stichting dierenasiels & internet

Alle plaatsbare asieldieren van Nederland vindt u hier. U kunt zoeken op hond/kat, mannetje/vrouwtje, kenmerken van dieren (kan wel of niet bij kleine kinderen of andere huisdieren) etc.

Wanneer u een asieldier een goed nieuw thuis wilt geven zoekt u op deze site.
Bezoek website

De dierenbescherming

Landelijke site van de dierenbescherming voor alles wat u wilt weten over de acties van de dierenbescherming, de adressen van plaatselijke afdelingen, persinformatie etc.
Bezoek website
Copyright © 2022-2023 Dierenkliniek Teylingen - Voor open en eerlijk advies
Deze website is gemaakt door Youniek Link
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram