Hoofdstraat 135
2171 BA Sassenheim
0252-232219

Suzanne van Nieuwkoop

In 1998 ben ik afgestudeerd als dierenarts voor gezelschapsdieren en paarden.
Ik ben geboren en getogen is Sassenheim en vond het heerlijk om na mijn afstuderen in de Bollenstreek aan het werk te kunnen. Allereerst in Oegstgeest bij Dierenkliniek Duijn en Brandt en vanaf 2002 ben ik ook in Sassenheim gaan werken.

Sinds 1 maart 2015 ben ik de trotse eigenaar van Dierenkliniek Teylingen (voormalig Dierenkliniek Sassenheim). Samen met mijn enthousiaste team staan wij voor uw huisdier klaar. Mijn interesse binnen de diergeneeskunde voor gezelschapsdieren gaat voornamelijk uit naar de chirurgie en de interne geneeskunde. Ik heb geen speciale voorkeur voor diersoorten, en vindt zowel honden, katten als konijnen leuk om te behandelen.

In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met mijn jonge zelf gefokte 5 jarige ster/ibop merrie Niña (v. Dettori). Recent heb ik haar moeder Ceante (v. San Remo) verkocht om de fokkerij te gaan dienen. Ik woon samen met mijn man Bart en onze zoon Bram. Wij hebben 2 katten, een grijze langharige eigenwijze gecastreerde kater van 12 jaar Fynn genaamd en een Ragdoll kitten poes genaamd Juultje misschien dat ik met haar in de toekomst een nestje ga fokken. Ook hebben we 4 kippen van het zeldzame huisdierras: Noord Hollands hoen.

Terug naar team
Copyright © 2022-2023 Dierenkliniek Teylingen - Voor open en eerlijk advies
Deze website is gemaakt door Youniek Link
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram