Hoofdstraat 135
2171 BA Sassenheim
0252-232219

Suzanne van Nieuwkoop

In 1998 ben ik afgestudeerd als dierenarts voor gezelschapsdieren en paarden.
Ik ben geboren en getogen is Sassenheim en vond het heerlijk om na mijn afstuderen in de Bollenstreek aan het werk te kunnen. Allereerst in Oegstgeest bij Dierenkliniek Duijn en Brandt en vanaf 2002 ben ik ook in Sassenheim gaan werken.

Sinds 1 maart 2015 ben ik de trotse eigenaar van Dierenkliniek Teylingen (voormalig Dierenkliniek Sassenheim). Samen met mijn enthousiaste team staan wij voor uw huisdier klaar. Mijn interesse binnen de diergeneeskunde voor gezelschapsdieren gaat voornamelijk uit naar de chirurgie en de interne geneeskunde. Ik heb geen speciale voorkeur voor diersoorten, en vindt zowel honden, katten als konijnen leuk om te behandelen.

In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met mijn paard Ceante, een inmiddels 12 jarige zwartbruine merrie (v. San Remo). Ik heb haar vanaf veulentje en ik rijd voornamelijk dressuur op ZZ-licht niveau. Ik woon samen met mijn man Bart en onze zoon Bram. Wij hebben 2 katten, een grijze langharige eigenwijze gecastreerde kater van 8 jaar, Fynn genaamd en een 4 jarige Ragdoll poes genaamd Mo, met haar heb ik vorig jaar een nestje gefokt.

Terug naar team
Copyright © 2022 Dierenkliniek Teylingen - Voor open en eerlijk advies
Deze website is gemaakt door Youniek Link
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram