Hoofdstraat 135
2171 BA Sassenheim
0252-232219

Emma Lindeboom

Mijn naam is Emma. In 2018 ben ik begonnen aan de opleiding tot paraveterinair. Eind 2019 ben ik gestart als stagiaire bij Dierenkliniek Teylingen en inmiddels mag ik deel uitmaken van het vaste team.

Vroeger was ik al bezig met het verzorgen van dieren. Als ik een gewond dier vond, werd deze gelijk mee naar huis genomen en verzorgd. Daarnaast vond ik het heel interessant en leuk om over dieren te leren. Daarom was mijn keuze snel gemaakt: later wil ik met dieren werken!

Ik vind de combinatie werken met dieren én mensen heel leuk. Daarnaast vind ik de afwisseling leuk, geen ene dag is hetzelfde. Ook vind ik het heel interessant om te assisteren bij operaties.

Ik woon nog thuis bij mijn ouders en daar hebben we 2 honden, een Border Collie en een kruising Border Collie x Keeshond en 2 katten, allebei Europese Kortharen.

Met mijn paard genaamd Djim, een KWPN’er, rijd ik op M2/Z-niveau dressuur. Verder vind ik het ook leuk om met hem te springen, of lange buitenritten te maken.

Terug naar team
Copyright © 2022-2023 Dierenkliniek Teylingen - Voor open en eerlijk advies
Deze website is gemaakt door Youniek Link
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram